Prefabrik Ev

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Bu nedenle, Ege modeli sadece işlevsel ve konforlu bir yaşam alanı sunmakla kalmaz, prefabrik ev aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Sizing sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir dilemma yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Hızlı kuruluma sahip yeni nesil prefabrik ve konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, prefabrik ev ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç planını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi prefabrik ev fiyatları gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan prefabrik ev fiyatları uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın prefabrik ev diye.

Böylece, hava koşulları nedeniyle oluşabilecek inşaat gecikmeleri veya malzeme hasarları gibi sorunlar ortadan kalkar. Prefabrik hazır evlerin üretimi, geleneksel betonarme evlere kıyasla yarı yarıya daha az zaman alabilir.

Modern day bir görünüme ve negligible bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin propertyımına koşuyor.

Report this wiki page